Venskabsbytræf 1997 – 2003

1997 9.- 11.maj Venskabsbytræf i Hørsholm. Vi havde besøg af vores tre nordiske venskabsbyer. Ca. 100 gæster i alt. Størsteparten af gæsterne var indkvarteret privat, resten i lokaler i forbindelse med Hørsholm Ny Rådhus. Selve arrangementet med spisning og danseaftener foregår på Vallerødskolen. Alle ankom om torsdagen. Fredag var der udflugt til Frederiksborg Slots have, Fredensborg Slot og videre til ”Rusland” og Tegners Museum hvor der blev serveret frokost. Senere kørte busserne til Dyrehaven og Bakken med gåtur til Ulvedalene. Lørdag blev der danset opvisninger forskellige steder i byen. Om aftenen Nordisk Legestue og afslutning

1999 Den 13. -16. maj, Venskabsbytræf i Leksand. Vi deltog med 42 medlemmer. Som sædvanlig var et travlt program lagt. Fredag var der bustur rundt om Siljan søen, med besøg hos Nils Olsson Hemslöjd AB hvor Dalarhesten bliver til, samt besøg i Mora hvor målet for Vasaloppet er. Lørdagen startede med opvisning på ældrehjemmet. Senere på dagen kørte alle til Siljansnäs Kirke var der var indslag med sang og musik af de forskellige landes deltagere. ”Musik i Helgsmål”. Efter denne seance var der Nordisk Folkedanseraften i ”Sockenstugan Siljansnäs”. Søndag var der hjemrejse.

2001 23.- 27. maj Venskabsbytræf i Oulainen, Finland. 24 voksne og 2 børn var af sted. Der blev danse opvisning på et gymnasium og på Torvet i Oulainen. Udflugt til et Museum samt besøg hos en kunstner som malede akvareller.

2003 4. – 9. juni. 31 medlemmer i bus samt 5personer i bil kører af sted mod Lillehammer. Målet var Venskabsbytræffet. Vi var kørt en dag tidligere da weekenden faldt sammen med Grundlovsdagen. Vi overnattede i Hamar på Hamar Vandrehjem ”Vikingskipet Motell og Vandrehjem” tæt ved Vikingeskibshallen, ”Hamar Olympiahall”. Dagen efter gik turen videre mod Lillehammer via Norsk Skogsbruksmuseum i Elverum. Sidste på dagen ankom vi som aftalt til Jorekstad hvor vi skulle mødes med de andre lande. Som de andre gange nogle dejlige, begivenhedsrige men ”hårde” dage.

Dans dig glad